Fandagen 2023

Fandagen 2023

Beste Flemish Reds

 
De fandag van de Flemish Reds wordt, naar jaarlijkse traditie, georganiseerd op zaterdag 6 mei 2023 in Duin & Zee. Op het programma staan de nodige natjes en droogjes, muzikale omkadering door Christophe Cogghe en door een liveband, de aanwezigheid van Mike & Gayner van de 23 Foundation en als de wedstrijd Liverpool F.C. – Brentford op zaterdag wordt gespeeld dan tonen we die uiteraard. De officiële uitnodiging volgt zo snel mogelijk. 
 
Op zaterdag 11 maart 2023 gaan we met een aantal Flemish Reds de wedstrijd Bournemouth – Liverpool F.C. bekijken bij Jurgen Brand (lid van de Flemish Reds) in Café Centraal (Spuiplein 23, 4511 AP Breskens). De wedstrijd begint om 13.30u. ‘S avonds is er nog een optreden van een liveband voorzien. Feel free to join us. 
 
Op zaterdag 18 maart 2023 organiseren we een bijeenkomst in de Celtic Towers (Sint-Michielshelling 5/6, 9000 Gent) n.a.v. de wedstrijd Liverpool F.C. – Fulham F.C. Iedereen welkom vanaf 14.00u. Er zal fingerfood aangeboden worden en een pronostiek worden georganiseerd. De wedstrijd begint om 16.00u. Gelieve ons iets te laten wetens als je komt.
 
YNWA