PRONO: Liverpool speelt zaterdag “topper” tegen Chelsea

PRONO: Liverpool speelt zaterdag “topper” tegen Chelsea

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea
 
zaterdag 21 januari om 13u30
 
 
Het was in Wolverhampton een avondje om het verschil te maken voor de prono, totaal onvoorspelbaar qua opstelling en uitslag. Wie heeft juist gegokt? Gokken op een zege voor Liverpool FC met 1-0 bleek er recht op. Er stonden amper drie Engelsen aan de aftrap bij LFC: Gomez, Milner en Elliott. De meesten hadden toch ook Jones, Ox of Phillips verwacht. Elliott scoorde de enige goal, een voltreffer voor wie daar op had gegokt. 
 
Drie Flemish Reds haalden een knappe 7/10: Azou Jeffrey, Vandenbouhede Miguel en Deroo Joke. De cauwer Caitlin blijft leider, maar enkele belagers knabbelen aan de voorsprong. In de tweede periode moet De vos Eliane nu Tuyten Gino naast zich dulden. De verschillen blijven héél klein in de tweede periode. 
 
 
YNWA