Nog een aantal twijfelgevallen voor Burnley

Nog een aantal twijfelgevallen voor Burnley

Liverpool FC speelt zaterdag de topper tegen Burnley. Jurgen Klopp mist nog steeds een aantal spelers en er zijn enkele twijfelgevallen. Darwin Nunez liep een lichte blessure op en miste enkele trainingen. De beslissing zal voor hem pas vlak voor de aftrap worden gemaakt. 

Curtis Jones zou er wel zeker bij moeten zijn na een jaar vol blessureleed. Hij deed deze week matchritme op bij de U23. James Milner en Stefan Bajcetic hebben de trainingen hervat. Bajcetic was slechts kort buiten strijd en zou dus meteen terug inzetbaar zijn, Milner heeft waarschijnlijk iets meer tijd nodig. 

Op Roberto Firmino is het nog iets langer wachten. De Braziliaanse sterspeler viel begin december uit. Normaal zou hij slechts twee weken out zijn geweest, maar hij herviel. De medische staff wil nu geen datum plakken op zijn mogelijke return. Ook voor Luis Diaz, Diogo Jota en Virgil van Dijk zit een snelle terugkeer er niet in.