De toekomst van Jones ligt op Anfield

De toekomst van Jones ligt op Anfield

Curtis Jones heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool FC. De duur van de overeenkomst werd niet bekend gemaakt, maar meestal gaat het bij zo’n contractverlenging om een verbintenis voor vier of vijf jaar. Het is dus duidelijk dat de club verder wil met de jonge Scouser. 

Jones speelt al sinds de U9 voor LFC. De 21-jarige middenvelder was een uitblinker in de jeugdcategorieën. De laatste jaren werd hij afgeremd door enkele blessures, maar toch kwam hij al 81 keer uit voor de eerste ploeg van Liverpool FC. Daarbij scoorde hij acht doelpunten. 

Voor Jones is het uiteraard een droom om voor de Reds uit te komen: “Als Scouser en levenslange supporter is dit de perfecte plaats voor mij. Ik ben uiteraard dolblij en kijk vol spanning uit naar de toekomst. Ik heb geen moment getwijfeld om een nieuw contract te tekenen.”