Liverpool heeft veel minder spelers op WK dan concurrenten

Liverpool heeft veel minder spelers op WK dan concurrenten

Liverpool FC heeft zeven spelers op het WK: Alisson Becker (Brazil), Fabinho (Brazil), Ibrahima Konate (France), Trent Alexander-Arnold (England), Jordan Henderson (England), Darwin Nunez (Uruguay) en Virgil van Dijk (Netherlands). Dat zijn er minder dan alle ploegen uit de top zes van de Premier League, behalve Newcastle. 

Manchester City is de koploper met maar liefst 16 spelers in Qatar. Goalgetter Erling Haaland blijft wel in Manchester, maar Pep Guardiola ziet mogelijk een heel aantal spelers pas net terugkeren voor het duel voor de League Cup tegen LFC. Ook Man Utd, Chelsea, Tottenham en Arsenal zien meer spelers naar Qatar vliegen dan Liverpool FC. 

 

Man City – 16
Man United – 14
Chelsea – 12
Tottenham – 11
Arsenal – 9
Liverpool – 7
Fulham – 6
Brentford – 6
Leicester – 6
Nottingham Forest – 6
Newcastle – 5
West Ham – 5
Brighton – 5
Aston Villa – 4
Everton – 4
Wolves – 4
Leeds – 3
Bournemouth – 2
Crystal Palace – 1
Southampton – 1