PRONO: zaterdag laatste speeldag periode 1

PRONO: zaterdag laatste speeldag periode 1

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Southampton
zaterdag 12 november om 16u00
 
 
Liverpool slaagde er niet in om tijdens de reguliere speeltijd te winnen van Derby, de 0-0 was een teleurstelling voor iedereen. Gelukkig stonden er vijf Engelsen aan de aftrap: Ox; Gomez, Phillips, Clark en Stewart. Twee spelers misten hun strafschop, maar Ox, Nunez en Elliott scoorden wel cruciale doelpunten. Smith Colin was de topper met 6/10. Voor De cauwer Caitlin komt de zege in de eerste periode nu wel heel dichtbij, al kan ze op de laatste speeldag wel nog worden ingehaald door drie concurrenten. Blijven opletten dus!
 
 
YNWA