Salah scoort twee keer in Tottenham

Salah scoort twee keer in Tottenham

Tottenham – Liverpool FC 1-2
 
Liverpool FC heeft de topper in Tottenham gewonnen met 1-2. De Reds klimmen hierdoor in het klassement naar de achtste plaats. De achterstand op nummer vier Tottenham is gereduceerd tot zeven punten. LFC heeft één match minder gespeeld dan de Spurs. 
 
Liverpool speelde een sterke eerste helft en ging met een verdiende voorsprong rusten dankzij twee treffers van Mohamed Salah. Eerst scoorde hij op aangeven van de bedrijvige Darwin Nunez, daarna profiteerde hij van een foutje van Erik Dier. Na de koffie kwamen de Spurs beter voor de dag. Harry Kane scoorde ook de aansluitingstreffer, maar verder kwam de thuisploeg niet meer. 
 
Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Elliott (Henderson, 74), Salah (Oxlade-Chamberlain, 90), Firmino (Jones, 74), Nunez (Gomez, 87).