Ex-speler Taiwo scoort de enige goal

Ex-speler Taiwo scoort de enige goal

Liverpool FC – Nottingham Forest

Na twee zeges op rij zijn de Reds opnieuw tegen een nederlaag opgelopen. Uitgerende rode lantaarn Nottingham Forest verloor Liverpool FC met 1-0. Het enige doelpunt van de match werd gescoord door ex-Liverpoolspeler Taiwo Awoniyi.

Liverpool had veel balbezit, Forest zakte diep terug en verdedigde met man en macht. De thuisploeg deed dat zo succesvol dat de Reds amper kansen konden creëren. Bij enkele stilstaande fases was er wel gevaar. Virgil van Dijk kreeg vier open kansen, maar kreeg de bal niet in doel. Aan de overkant moest Alisson Becker ook meermaals redding brengen bij gevaarlijke counters. 

Liverpool: Alisson, Milner (Alexander-Arnold, 62), Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones, Elliott, Carvalho (Henderson, 62), Salah, Firmino (Oxlade-Chamberlain, 76).