Liverpool wint opnieuw met het kleinste verschil

Liverpool wint opnieuw met het kleinste verschil

Liverpool FC – West Ham 1-0

Liverpool FC heeft voor de tweede keer op rij met 1-0 gewonnen. Tegen West Ham scoorde Darwin Nunez voor rust het enige doelpunt met een kopbal naar de verste hoek.

Nunez had nog doelpogingen, waaronder een volley tegen de paal. Aan de overkant maakte Joe Gomez vlak voor rust een domme fout waardoor de bal op de stip ging. Alisson Becker veegde de strafschop van Jarrod Bowen uit de hoek.

Na rust bleef het een spannende bedoening met kansjes aan beide kanten. Roberto Firmino kreeg de bal niet in doel en ook Mohamed Salah vond Lukasz Fabiansky op zijn weg. In de slotfase was het nog even bibberen voor de Reds, maar James Milner kon de bal nog blokkeren met een ultieme sliding. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Tsimikas (Robertson, 80), Henderson, Thiago (Fabinho, 57), Carvalho (Jones, 57), Salah, Firmino (Milner, 80), Nunez (Elliott, 57).