Liverpool komt niet verder dan 2-2 in Fulham

Liverpool komt niet verder dan 2-2 in Fulham

Fulham- Liverpool FC 2-2

De Premier League 2022-2023 is met een valse noot gestart voor Liverpool FC. De Reds speelden in Fulham een zwakke partij en kwamen twee keer op achterstand. Aleksandar Mitrovic scoorde twee keer voor promovendus Fulham.

Tijdens de wedstrijd viel Thiago Alcantara ook nog geblesseerd uit. Invaller Darwin Nunez scoorde wel zijn eerste doelpunt in de Premier League en ook Mohamed Salah prikte zijn eerste van het seizoen binnen, maar met de 2-2 was Jurgen Klopp zeker niet tevreden. Achteraf hekelde de Duitser de mentaliteit van zijn spelers. Volgens hem presteerden zijn spelers onder hun normale niveau en mogen ze blij zijn met het punt. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho (Milner, 59), Henderson, Thiago (Elliott, 51), Diaz (Carvalho, 78), Salah, Firmino (Nunez, 51).