Liverpool mist een aantal spelers tegen Fulham

Liverpool mist een aantal spelers tegen Fulham

Liverpool FC zal niet op volle sterkte kunnen aantreden tijdens de seizoensopener in de Premier League tegen Fulham. Tijdens de voorbereiding kampten verschillende spelers met blessures, de ene al wat ernstiger dan de andere. 

Ibrahima Konaté zal er alvast niet bij zijn in Londen. De centrale verdediger raakte geblesseerd tijdens de friendly tegen Straatsburg. De blessure is niet ernstig, maar erg genoeg om Fulham niet te halen.

Alisson Becker zou er wel bij kunnen zijn. De doelman traint sinds deze week opnieuw. Doublure Caoimhin Kelleher zou nog twee tot drie weken buiten strijd zijn. 

Naby Keita is terug beschikbaar na een korte ziekte, maar heeft nog maar één dag getraind. Curtis Jones en Kostas Tsimikas zijn onbeschikbaar tegen Fulham. Beiden kampen met kleine kwaaltjes, maar Jurgen Klopp wil geen risico’s nemen. Tsimikas zou volgende week terug aansluiten bij de groep. 

Op Diogo Jota, Alex Oxlade-Chamberlain en nieuwkomer Calvin Ramsey is het nog iets langer wachten. Jota en Oxlade-Chamberlien hebben beiden een hamstringblessure, en dat kan even duren om te herstellen. Klopp hoopt wel dat Jota over enkele weken de trainingen kan hervatten.