Liverpool wint in Singapore tegen Palace

Liverpool wint in Singapore tegen Palace

Liverpool FC – Crystal Palace 2-0

Liverpool FC heeft het vriendschappelijke duel tegen Crystal Palace gewonnen met 2-0. Jordan Henderson bracht de Reds al vroeg op voorsprong, op aangeven van Harvey Elliott. Na rust stuurde Jurgen Klopp elf frisse spelers het veld op en Trent Alexander-Arnold schotelde al meteen Mohamed Salah zijn eerste goal van de voorbereiding voor. Een kwartier voor tijd voerde Klopp opnieuw negen wissels door, waardoor opnieuw veel spelers minuten kregen. 

Tijdens de match viel Alex Oxlade-Chamberlain uit met een spierblessure. Ook Diogo Jota heeft last van een blessure. Alisson Becker en Joe Gomez ontbraken vanwege kleine kwaaltjes. 

Liverpool: Adrian, Milner, Konate, Matip, Tsimikas, Henderson, Jones, Elliott, Oxlade-Chamberlain, Diaz, Firmino.

Invallers: Mrozek, Davies, Fabinho, Van Dijk, Thiago, Keita, Salah, Robertson, Nunez, Carvalho, Bajcetic, Williams, Phillips, Clark, Mabaya, Clarkson, Alexander-Arnold, Van den Berg, Norris, Morton, Chambers.

foto’s