Klopp gebruikt 32 spelers bij nederlaag tegen scum

Klopp gebruikt 32 spelers bij nederlaag tegen scum

Liverpool FC – Man Utd 0-4

Voor Liverpool FC is de voorbereiding op het seizoen 2022-2023 met een valse noot begonnen. Tegen grote rivaal Man Utd verloren de Reds met 0-4. Tijdens de wedstrijd in Bangkok gebruikte Jurgen Klopp maar liefst 32 spelers. De tegenstander begon met een sterk elftal en wisselde heel wat minder. Toch was het een pijnlijke nederlaag voor 50.000 toeschouwers. Na een half uur spelen stond het al 0-3. na rust konden de ingevallen sterren van LFC dit niet meer herstellen. 

Liverpool: Alisson, Mabaya, Phillips, Gomez, Chambers, Henderson, Morton, Carvalho, Elliott, Diaz, Firmino.

Invallers: Adrian, Mrozek, Davies, Fabinho, Van Dijk, Konate, Thiago, Milner, Keita, Salah, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Robertson, Nunez, Matip, Bajcetic, Williams, Clark, Clarkson, Alexander-Arnold, Van den Berg, Norris, Hill, Frauendorf.