Liverpool gaat verder met Gomez

Liverpool gaat verder met Gomez

Joe Gomez heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool FC. De verdediger heeft er al zeven seizoenen bij de Reds op zitten, sinds zijn overgang van Charlton in 2015. Hij had enkele zware blessures, maar kwam toch tot 142 wedstrijden met LFC. Vorig seizoen kwam de 25-jarige verdediger 21 keer in actie. Gomez kan zowel als centrale verdediger als rechtsback uit de voeten.

Jurgen Klopp stak na het tekenen van de nieuwe deal de loftrompet: “Joe is een uitmuntend talent. Hij is nog jong, maar heeft al veel ervaring. Zijn beste jaren moeten nog komen. Hij heeft zoveel kwaliteiten. Dat hij langer blijft is een enorme boost voor ons. Momenteel verkeert hij in zijn beste vorm ooit. Fysiek is hij echt enorm sterk op dit moment. Nu moeten we er voor zorgen dat hij ritme krijgt tijdens het voorseizoen.”