Salah blijft langer bij Liverpool FC

Salah blijft langer bij Liverpool FC

Liverpool FC heeft Mohamed Salah langer aan zich gebonden. De aanvaller speelt al vijf jaar voor de Reds en is dus van plan om er daar nog een aantal aan toe te voegen. Salah scoorde 156 doelpunten in 254 matchen voor LFC. Hij won met Liverpool alle prijzen die er in het clubvoetbal te winnen vallen, waaronder de Premier League en de Champions League. Hij won ook verschillende individuele prijzen en werd afgelopen seizoen nog uitgeroepen tot speler van het jaar in Engeland. 

Salah was uiteraard heel blij: “Ik voel me geweldig en wil meer trofeeën winnen met de club. Het heeft even geduurd voor alles in orde was met de onderhandelingen, maar nu kunnen we terug vooruit kijken. De laatste jaren zijn we steeds beter geworden. Als we hard blijven werken, dan kunnen we nog veel winnen. We staan er goed voor om voor alles te vechten.”

Jurgen klopp was ook blij dat zijn 30-jarige ster een nieuw contract heeft getekend: “Ik denk dat er verschillende feestjes gevierd zullen worden dit weekend. Ik ben heel, heel blij. Ik denk dat de beste jaren voor Mo nog moeten komen. En dat zegt veel want de voorbije jaren was hij al een legende. Hij is een machine, hij is ongelooflijk atletisch. Hij werkt enorm hard en dat levert op. Hij wordt elk jaar nog beter op elk vlak.”