Minamino zoekt meer speelgelegenheid bij Monaco

Minamino zoekt meer speelgelegenheid bij Monaco

Monaco heeft Takumi Minamino losgeweekt bij Liverpool FC. De Japanse international speelde 55 wedstrijden voor LFC. Daarbij scoorde hij veertien doelpunten, waaronder enkele belangrijke in de bekercompetities. Minamino won alles met LFC, maar mocht vooral spelen in de League Cup en de FA Cup. Sinds zijn transfer van Salzburg naar LFC, kon hij zich nooit echt doorzetten. 

Minamino wou meer speeltijd, maar moest bij LFC opboksen tegen wereldtoppers als Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino en Diogo Jota. Mané is ondertussen vertrokken, maar Luis Diaz en Darwin Nunez zijn erbij gekomen. De 27-jarige vleugelaanvaller had de voorbije weken al een paar keer laten blijken dat hij weg wou en de transfer naar Monaco hing al even in de lucht.