Reds maken opnieuw brandhout van scum

Reds maken opnieuw brandhout van scum

Liverpool FC – Man Utd 4-0

Liverpool FC heeft opnieuw zwaar uitgehaald tegen grote rivaal Man Utd. In oktober op Old Trafford wonnen de Reds met 0-5, dit keer bleven ze steken op 4-0. 

De thuisploeg nam een vliegende start en overvleugelde de bezoekers langs alle kanten. Na vijf minuten kwamen de Reds al op voorsprong. Trent Alexander-Arnold en Mohamed Salah glipten samen door de buitenspelval, Salah mocht voorzetten en Luis Diaz werkte af. In de 22ste minuut maakte Salah er zelf 2-0 van na een sublieme assist van Sadio Mané. Liverpool had de match en de bal helemaal onder controle en liet de Mancs lopen achter een ongrijpbare bal. 

Liverpool verzuimde meer doelpunten te scoren voor rust en kreeg na de koffie bijna het deksel op de neus. Het ritme was helemaal weg en er slopen foutjes in het spel. Alisson Becker moest zelfs een paar keer redding brengen. Plots kwam dan toch de verlossende derde treffer. Mané scoorde op aangeven van Diaz. Een goal en een assist voor alle drie de aanvallers van LFC deze match. En Salah voegde er nog een goal aan toe. Na een mooie doorsteekbal van invaller Diogo Jota stiftte Salah de bal over David de Gea

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho (86′ Milner), Henderson, Thiago (80′ Keita), Diaz (70′ Jota), Salah, Mane.