Reds halen twee keer achterstand op in Manchester

Reds halen twee keer achterstand op in Manchester

Manchester City – Liverpool FC 2-2

De topper in de Premier League tussen leiders Manchester City en achtervolger Liverpool FC eindigde na een felbevochten duel op 2-2. Hierdoor blijven de Reds in het spoor van City, met één puntje achterstand. 

Het tempo lag vanaf de aftrap extreem hoog. Het was duidelijk dat de twee beste ploegen van de Premier League een belangrijk duel uit te vechten hadden. Kevin De Bruyne bracht de Citizens al snel op voorsprong met een afgeweken schot. In de dertiende minuut stond het al 1-1. Diogo Jota werkte een knappe aanval af na een heerlijke assist van Trent Alexander-Arnold

City mocht met voorsprong gaan rusten na een doelpunt van Gabriel Jesus, maar vlak na de koffie maakte Sadio Mané er 2-2 van. Het bleef een razend spannend duel met kansen aan beide kanten, maar het bleef 2-2.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (78′ Keita), Thiago, Mane (84′ Firmino), Salah, Jota (70′ Diaz).