PRONO: woensdag Champions League in Milaan

PRONO: woensdag Champions League in Milaan

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Inter Milaan- Liverpool FC

woensdag 16 februari om 21u00

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Geen vierde 10/10 op rij. Tegen Burnley was het vooral moeilijk om de juiste invallers te voorspellen nu iedereen inzetbaar is. Liverpool won met 0-1, een kleinere zege dan de meesten hadden verwacht. De enige goal viel al voor rust. Eerste invaller was Thiago, dan kwamen Jota en Milner. Niemand had op Thiago of Jota gegokt!

Tuyten Ilke, Dolieslager Kristel en Put Nico wisten toch nog zes punten te vergaren. Leider Masquelin Thomas deed het met vijf ook niet slecht en loopt verder uit. In de tweede periode ziet koploper Azou Jeffrey zijn voorsprong dan weer krimpen. We stevenen af op een spannend slot van de tweede periode. 

klassementen prono

YNWA