Liverpool hengelt Luiz Diaz binnen

Liverpool hengelt Luiz Diaz binnen

Liverpool FC heeft zich versterkt met Luiz Diaz. De 25-jarige flankaanvaller komt over van FC Porto. Daar scoorde hij 41 keer in 125 matchen, hij was ook goed voor negentien assists. Bij LFC zal hij het shirt met rugnummer 23 dragen. 

Diaz is momenteel met de Colombiaanse nationale ploeg op pad. Daarna zal hij naar Liverpool komen. Hij speelde al 31 interlands voor Colombia. Diaz speelde dit seizoen al twee keer tegen Liverpool, in de Champions League. 

Jurgen Klopp wou Diaz er absoluut bij hebben. Het oorspronkelijke plan was om hem in de zomer te gaan halen, maar door de interesse van andere clubs werden de plannen sneller uitgevoerd. Tottenham zou zelfs een hoger bod hebben uitgebracht, maar Diaz zelf wou liever naar LFC komen.