Alisson redt Reds in Selhurst Park

Alisson redt Reds in Selhurst Park

Crystal Palace – Liverpool FC 1-3

Liverpool FC heeft gewonnen in Selhurst Park. De Reds begonnen sterk aan de partij, maar Crystal Palace vocht terug en de Reds moesten knokken om de drie punten over de streep te trekken. 

Liverpool begon goed aan de partij. In de achtste minuut kopte Virgil van Dijk de Reds al op voorsprong na een hoekschop van Andrew Robertson. Op het half uur was Robertson opnieuw goed voor een assist. Dit keer knalde Alex Oxlade-Chamberlain de bal vanuit een schuine hoek tegen de netten. 

Palace gaf niet op en voor rust moest Alisson Becker een paar keer redding brengen. Ook na de pauze moest de doelman van LFC meermaals zijn klasse tonen. Na een knappe aanval scoorde Odsonne Edouard wel de aansluitingstreffer. Palace kreeg nog meerdere kansen. Het bleef bibberen tot de slotfase voor de Reds.

Uiteindelijk werd het toch nog 1-3 voor Liverpool. Na een botsing tussen Diogo Jota en doelman Vicente Guaita greep de VAR in en ging de bal op de stip. Fabinho stuurde de keeper vakkundig de andere kant op.

Video korte samenvatting

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (92′ Gomez), Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Oxlade-Chamberlain (60′ Minamino), Jota, Firmino (90′ Milner).