Liverpool FC wil duel in Arsenal uitstellen

Liverpool FC wil duel in Arsenal uitstellen

Liverpool FC heeft officieel gevraagd om de wedstrijd tegen Arsenal uit te stellen. Donderdag zouden de Reds in Arsenal de heenmatch van de halve finale van de League Cup spelen, maar de club beschikt niet meer over voldoende spelers. Er zaten al vier spelers in quarantaine omwille van qovid-19 en vandaag zouden nog meerdere spelers een positieve test hebben afgelegd. 

Naast de covid-gevallen mist Liverpool ook drie spelers omwille van de AFCON (Mohamed Salah, Sadio Mané en Naby Keita) en verschillende spelers vanwege blessures. 

Naast de spelers, zitten ook verschillende leden van de staf in quarantaine. De uitbraak is zo groot dat er vandaag niet werd getraind in het AXA Training Centre. Het ziet er niet naar uit dat de situatie snel zal verbeteren. De club hoopt dan ook dat de FA zal instemmen met de vraag om uitstel.