Covid-19 slaat opnieuw toe bij Liverpool FC

Covid-19 slaat opnieuw toe bij Liverpool FC

Jurgen Klopp heeft bevestigd dat tijdens de laatste testronde drie Liverpoolspelers positief hebben getest op covid-19. De manager wou niet verklappen om welke spelers het ging, maar gaf aan dat we het wel zullen merken aan de opstelling als Liverpool zondag Chelsea bekampt. Voorlopig ziet hij echter geen reden om de topper uit te stellen. De spelers moeten wel nog een PCR-test afleggen. 

Naast de drie spelers, zitten ook een aantal stafleden in quarantaine. De voorbije dagen had telkens één lid van de staf positief getest. 

Tegen Chelsea zal Klopp ook geen beroep kunnen doen op Takumi Minamino en Thiago Alcantara. Beiden kampen met kleine spierblessures. Verder zijn Divock Origi, Adrian, Harvey Elliott en Nathaniel Phillips nog out. Andrew Robertson mist nog één match door zijn schorsing.