PRONO: Arsenal niet vergeten!

PRONO: Arsenal niet vergeten!

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal

zaterdag 20 november om 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Prono ingeven

Tegen West Ham werd spijtig genoeg verloren, lage scores voor de prono dus. Gelukkige wisten de meesten wel dat er twee doelpunten zouden vallen voor rust. Voor drie Flemish Reds maakte Alexander-Arnold de prono goed door als enige geel te pakken. De Cauwer Mario, Gouwy Jochen en Roland Filip winnen de speeldag met 6/10. Leider Roland Filip diept hierdoor ook zijn voorsprong verder uit. 

OPMERKELIJK! Eén iemand heeft kort na de gele kaart voor Alexander-Arnold een nieuwe inzending gedaan. Maar het tijdstip van inzenden wordt steeds geregistreerd. Zulke acties zijn dus totaal zinloos. Op deze manier proberen extra punten te pikken, is compleet nutteloos. 

Klassement prono

Er zijn nog vier wedstrijden deze periode. Voor wie het algemeen klassement heeft opgegeven, de tweede periode start op zaterdag 4 december met Wolves away! Vanaf 1 december kun je de voorspellingen voor die match ingeven!

YNWA