Frisse spelers zullen spelen in Preston

Frisse spelers zullen spelen in Preston

Jurgen Klopp is van plan om te roteren in Preston als Liverpool daar strijdt voor een plaatsje in de vijfde ronde van de League Cup. Pepijn Lijnders heeft tijdens een persconferentie duidelijk te kennen gegeven dat Liverpool zal uitpakken met spelers die fris zijn. De spelers die de voorbije maanden vaak speelden, zullen rust krijgen. De club wil zo de hele ploeg gebruiken, oververmoeidheid vermijden en iedereen hongerig houden. 

James Milner is out met een hamstringblessure en Naby Keita met kneuzingen. Fabinho kan ook niet meespelen, maar zou volgend weekend terug fit moeten zijn. Op Thiago Alcantara zal het nog iets langer wachten zijn. Hij hervat normaal deze week de groepstrainingen. Ook voor Kaide Gordon komt het duel waarschijnlijk te vroeg. Caoimhin Kelleher is nog niet 100 procent na ziekte, hierdoor staat Adrian waarschijnlijk in doel. 

Bij Preston mag Sepp van den Berg meespelen. De speler wordt gehuurd van LFC. Vaak mag die dan niet spelen tegen zijn moederclub, maar LFC wil dat van den Berg zoveel mogelijk ervaring opdoet tijdens zijn uitleenbeurt.