Salah en co schrijven geschiedenis op Old Trafford

Salah en co schrijven geschiedenis op Old Trafford

Man Utd – Liverpool FC 0-5

Liverpool FC heeft waanzinnig hard uitgehaald op Old Trafford. Man Utd moest vijf doelpunten incasseren. Het was al van 1936 gelden dat de Reds vijf keer konden scoren op Old Trafford, toen werd het 2-5. Nu won Liverpool FC met 0-5.

Na 49 minuten spelen stond de eindstand al op het bord. Mohamed Salah was opnieuw de grote man, dit keer met een hattrick. Hiermee is Salah de eerste uitspeler ooit die een hattrick heeft gescoord op Old Trafford. Ook Naby Keita en Diogo Jota pikten hun goaltje nog mee. 

Liverpool beleefde bijna een perfecte avond, maar verloor nog twee spelers met blessures. James Milner en Keita moesten het veld vroegtijdig verlaten. Keita moest er af na een zware aanslag van Paul Pogba, die terecht rood kreeg.

Door deze extreem knappe zege blijft LFC tweede in de Premier League, op één punt van leider Chelsea.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner (27′ Jones), Keita (64′ Oxlade-Chamberlain), Jota, Salah, Firmino (77′ Mane).