Salah tovert en hattrick voor Firmino in Watford

Salah tovert en hattrick voor Firmino in Watford

Watford – Liverpool FC 0-5

Liverpool FC heeft zwaar uitgehaald in Watford na een indrukwekkende prestatie. De Reds domineerden de hele partij, creëerden kansen en scoorden enkele heerlijke doelpunten. 

Roberto Firmino mocht de wedstrijdbal meenemen na een hattrick, hij liep drie keer op de juiste plaats om een knappe aanval af te ronden. De eerste treffer was van Sadio Mané, na een schitterende assist van Mohamed Salah. Salah scoorde zelf ook na een ongelooflijke solo. Hij dribbelde zich op magistrale wijze vrij tussen vier verdedigers en plaatste de bal perfect in de hoek. De doelpunten van Firmino kwamen er op aangeven van James Milner en Neco Williams en na een rebound. Tussendoor knalde Naby Keita nog op het doelkader. Aan de overkant stond doelman Caoimhin Kelleher zowat de hele partij kou te lijden. 

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold (65′ Oxlade-Chamberlain), Matip, Van Dijk, Robertson (65′ Tsimikas), Henderson, Milner (83′ Williams), Keita, Mane, Salah, Firmino.