Liverpool stoot met drie debutanten door in Norwich?

Liverpool stoot met drie debutanten door in Norwich?

Norwich – Liverpool FC 0-3

Liverpool FC heeft in de derde ronde van de League Cup de maat genomen van Norwich City. Jurgen Klopp bracht twee debutanten aan de aftrap: Kaide Gordon en Conor Bradley. Na rust mocht ook Tyler Morton zijn debuut maken. 

De hoofdrollen waren echt weggelegd voor de iets meer ervaren Liverpoolspelers. Takumio Minamino bracht LFC al vroeg op voorsprong nadat Divock Origi de bal in zijn richting kopte. Vlak voor rust stond het bijna 1-1. Bradley maakte een domme overtreding en de bal ging op de stip. Christos Tzolis trapte centraal en Caoimhin Kelleher kon de bal met zijn voeg keren. In de herneming gooide gelegenheidskapitein Joe Gomez zich in de loop van het schot. 

Kort na de koffie verdubbelde Origi de voorsprong voor Liverpool FC. Hij kopte knap een voorzet van Kostas Tsimikas in de verste hoek. Tien minuten voor tijd was Minamino opnieuw aan het feest. Hij drong het strafschopgebied binnen en vond een gaatje tussen een bos van benen. 

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konate, Gomez, Tsimikas (65′ Robertson), Keita (45′ Morton), Jones (86′ Henderson), Oxlade-Chamberlain, Gordon, Minamino, Origi.