Liverpool FC scoort tegen Palace drie keer na een hoekschop

Liverpool FC scoort tegen Palace drie keer na een hoekschop

Liverpool FC – Crystal Palace 3-0

Liverpool FC heeft de maat genomen van Crystal Palace. Aanvankelijk speelden de bezoekers goed mee en Alisson Becker moest een paar keer redding brengen, maar de grootste kansen waren voor de Reds. Diogo Jota miste een enorme kans, maar vlak voor rust bracht Sadio Mané LFC dan toch op voorsprong. Doelman Vicente Guaita kon de kopbal van Mohamed Salah nog keren, maar Mané was er als de kippen bij om de bal in doel te tikken. 

Ook na rust veel doelpogingen van beide ploegen. Alisson moest opnieuw een paar keer zijn klasse tonen om de gelijkmaker te voorkomen. In de slotfase stelden de Reds dan toch de zege veilig na twee hoekschoppen. Bij de 2-0 botste de bal op de rug van Virgil van Dijk, waarna Salah aan de tweede paal de netten bol zette. Bij de 3-0 bokste Guita de bal weg, maar invaller Naby Keita stond op de juiste plaats en trapte in één tijd heerlijk binnen. 

Liverpool: Alisson, Milner, Konate, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Henderson (87′ Origi), Thiago (61′ Keita), Mane, Salah, Jota (76′ Jones).