Liverpool wint met vertraging tegen Osasuna

Liverpool wint met vertraging tegen Osasuna

Liverpool FC – Osasuna 3-1

Net als gisteren, werd de aftrap uitgesteld vanwege problemen met de ticketcontrole. Het hield de Reds niet van een vlotte zege, na een uitstekende eerste helft stond het al 3-0, uiteindelijk eindigde de match op 3-1.

Liverpool begon sterk aan de partij en na een kwartier spelen opende Takumi Minamino de score met een afgeweken bal. Zeven minuten later stond het al 2-0, Roberto Firmino scoorde op aangeven van Kostas Tsimikas. Vlak voor rust was Firmino opnieuw aan het feest, dit keer na een snelle counter en uitstekende voorzet van Minamino. 

Ook na de koffie bleven de Reds kansen creëren, maar de bal wou er niet meer in. Aan de overkant kopte Kike wel de 3-1 binnen. 

Liverpool: Kelleher, N. Williams (80′ Bradley), Konate (80′ B. Davies), Gomez (59′ R. Williams), Tsimikas (71′ Beck), Fabinho (59′ Thiago), Jones (30′ Woodburn), Oxlade-Chamberlain, Gordon (45′ Origi), Minamino (71′ Henderson), Firmino (59′ Clarkson).