BELANGRIJK VOOR WIE MATCHEN WIL BIJWONEN, DOE DIT VOOR 3 AUGUSTUS

BELANGRIJK VOOR WIE MATCHEN WIL BIJWONEN, DOE DIT VOOR 3 AUGUSTUS

Beste Flemish Reds 

Liverpool FC vraagt dat iedereen die naar wedstrijden van Liverpool FC komt kijken, de NFC pass upload op zijn smartphone. Deze kun je vinden op de site van Liverpool FC en moet je uploaden naar je apple wallet of google pay. We zullen iedereen die zich heeft ingeschreven voor een busreis of individuele tickets zo snel mogelijk een mail met de uitleg sturen. 

Controleer komende dagen dus zeker je mails, deze mail zal komen van je provincieverantwoordelijke. Ken je je membership wachtwoord, dan kun je al inloggen en onderstaande actie uitvoeren. Anders kun je je wachtwoord vinden in de mail van je provincieverantwoordelijke. 

Uitleg pass downloaden voor Android: klik hier

Uitleg pass downloaden voor Apple: klik hier

Let op. Je moet deze pass ten laatste op 3 augustus uploaden naar je smartphone. Dit wordt je toegangsticket voor matchen van LFC. Zonder deze pass ga je dus niet in Anfield binnen geraken. Het is dus cruciaal dat je dit zo snel mogelijk in orde brengt. Het is op een paar minuutjes gebeurd. 

YNWA!