Zeven doelpunten in friendly tegen Berlijn

Zeven doelpunten in friendly tegen Berlijn

Liverpool FC – Hertha Berlijn 3-4

Liverpool FC heeft de vriendschappelijke match tegen Hertha Berlijn verloren na een spektakelstuk met zeven doelpunten. De Reds konden voor rust twee doelpunten achterstand inhalen, na rust lukte dat geen tweede keer. 

Na een half uur spelen stond LFC al twee doelpunten in het krijt, na goals van Satiago Ascacibar en Suat Serdar. Liverpool sloeg al snel terug via Sadio Mané en Takumi Minanino. De 2-2 was een pareltje na een magistrale hak van Mohamed Salah

Na de pauze kregen de Reds meerdere kansen om op voorsprong te komen, maar de goals vielen aan de overkant. Stevan Jovetic mocht eerst vrij een voorzet in doel koppen en even later zette hij Virgil van Dijk in de wind om zijn tweede van de avond tegen de netten te prikken. Van Dijk was net het veld opgekomen, samen met Joe Gomez. Beiden waren bijna een heel seizoen buiten strijd. Vlak voor tijd werd het nog 3-4 na een knappe volley van Alex Oxlade-Chamberlain

Liverpool: Kelleher (45′ Adrian), Alexander-Arnold (60′ N.Williams, 68′ Van Dijk), Konate (45′ Phillips, 68′ Gomez), Matip (45′ R. Williams), Tsimikas (45′ Robertson), Milner (60′ Morton), Keita (60′ Clarkson), Elliott (45′ Jones), Mane (60′ Jota), Salah (60′ Gordon), Minamino (45′ Oxlade-Chamberlain).