Liverpool wint dankzij owngoal van Mainz

Liverpool wint dankzij owngoal van Mainz

Liverpool FC – Mainz 1-0

Liverpool FC heeft de oefenwedstrijd tegen Mainz met het kleinste verschil gewonnen. Tegen zijn ex-club stuurde Jurgen Klopp een sterke ploeg de wei in, maar het leverde amper kansen op. Alex Oxlade-Chamberlain kreeg een uitstekende kans, maar zijn plaatsbal was te zwak. 

Na rust mochten elf nieuwe Reds het proberen en viel er meer te beleven. Vooral Mainz pakte een paar keer uit met doelpogingen, maar niets om Adrian te verontrusten. Aan de overkant zette Kaide Gordon de doelman aan het werk, maar LFC had geluk nodig om op voorsprong te komen. Luca Kilian werkte de harde voorzet van Owen Beck in eigen doel. 

Liverpool 1e helft: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Matip, Tsimikas, Milner, Keita, Elliott, Mane, Salah, Oxlade-Chamberlain.

Liverpool 1e helft: Adrian, Jones, Minamino, Origi, Phillips, Gordon, Beck, Clarkson, N. Williams, Morton (78′ Cain), Koumetio.