Liverpool hervat maandag in Oostenrijk

Liverpool hervat maandag in Oostenrijk

De U18 en de U23 van Liverpool FC hebben de trainingen al hervat, maandag zal ook de eerste ploeg er terug in vliegen. De Reds zullen dit doen tijdens een trainingskamp in Oostenrijk. Jurgen Klopp neemt 34 spelers mee naar Tirol. De deelnemers aan het EK of de Copa America zullen er niet bij zijn, zij krijgen nog even rust en sluiten later bij de groep aan. Hierdoor kon Klopp wel een aantal jongeren in de groep opnemen. 

Liverpool heeft nog geen oefenmatchen op het programma staan, maar die zouden nu snel bekend gemaakt worden. De bedoeling is ook dat deze wedstrijden zullen worden uitgezonden. 

Spelers oefenkamp: James Milner, Adrian, Ben Davies, Alex Oxlade-Chamberlain, Ibrahima Konate, Joel Matip, Nat Phillips, Divock Origi, Ben Woodburn, Rhys Williams, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Kostas Tsimikas, Caoimhin Kelleher, Sadio Mane, Mohamed Salah, Naby Keita, Curtis Jones, Taiwo Awoniyi, Marko Grujic, Harvey Elliott, Loris Karius, Takumi Minamino, Jake Cain, Leighton Clarkson, Marcelo Pitaluga, Harvey Davies, Billy Koumetio, Owen Beck, Kaide Gordon, Mateusz Musialowski, Tyler Morton, Conor Bradley.