Liverpool kent tegenstanders in Papa John’s Trophy

Liverpool kent tegenstanders in Papa John’s Trophy

De U21 van Liverpool FC zal ook volgend seizoen deelnemen aan de English Football League Trophy, die doorgaat onder de noemer Papa John’s Trophy. De jonge Reds zijn ingedeeld in groep D en zullen het opnemen tegen de eerste ploegen van Port Vale, Rochdale en Bolton Wanderers. 

Bolton was in 188 één van de oprichtende clubs van de Engelse voetbalcompetitie en speelde maar liefst 73 seizoenen op het hoogste niveau. Momenteel komt de club uit in League One. Port Vale en Rochdale spelen in League Two. Bij Port Vale speelt David Amoo mee. De 30-jarige vleugelspeler genoot zijn jeugdopleiding van Liverpool FC, maar kon de stap naar de eerste ploeg niet maken. Bij Rochdale vinden we met Ryan McLaughlin en Jimmy McNulty nog twee voormalige jeugdspelers van LFC terug.