POLL deel 3: Jones en Elliott gaan doorbreken

POLL deel 3: Jones en Elliott gaan doorbreken

Als de we de Flemish Reds mogen geloven gaan Harvey Elliott en Curtis Jones doorbreken de komende jaren. Mede door de blessuregolf speelde Jones afgelopen seizoen al 24 wedstrijden in de Premier League. Kan hij deze lijn doortrekken en een basisplaats veroveren? Maar liefst 80 procent van de Vlaamse fans gelooft van wel. Elliott is met zijn 18 jaar nog piepjong, maar is een waar toptalent. Tijdens zijn uitleenbeurt aan Blackburn Rovers scoorde hij 7 keer in 41 matchen. Hij gaf ook 11 assists. 

In onze online poll kwam Neco Williams als derde uit de bus, met 43 procent van de Flemish Reds die in hem geloven. Er kregen zestien jongeren minstens één stem achter hun naam. Liverpool FC heeft dan ook talentvolle jeugdploegen, maar doorbreken bij één van de beste ploegen van de wereld is natuurlijk uiterst lastig. 

 

Elliott 80
Jones 80
Williams N. 43
Kelleher 33
Williams R. 30
Musialowski 27
Wilson 13
Glatzel 7
Koumetio 7
Morton 3
Woltman 3
Cain 3
Stewart 3
Clarkson 3
Frauendorf 3
Pitaluga 3
van den Berg 3