U23 sluit wisselvallig seizoen af als zevende na knappe zege tegen Leicester

U23 sluit wisselvallig seizoen af als zevende na knappe zege tegen Leicester

Liverpool FC U23 – Leicester 2-0

De U23 van Liverpool FC speelde vorige week nog 2-2 gelijk tegen Leicester, dit keer werd wel gewonnen. Ben Woodburn bracht de jonge Reds na rust op voorsprong. De 16-jarige Kaide Gordon mocht invallen en scoorde bij zijn debuut voor de U23 ook de 2-0. 

Liverpool U23: Ojrzynski, Gallacher, Beck, Clayton, Savage, Clarkson, Longstaff (Walls, 87), Dixon-Bonner, O’Rourke, Glatzel (Wilson, 90), Woodburn (Gordon, 71).

 

Liverpool FC leent meestal zijn iets oudere jongeren uit, waardoor de U23 vaak heel jong is. Meestal levert dat een wisselvallig seizoen op. Dat was dit seizoen ook zo. Uiteindelijk eindigt Liverpool zevende in de Premier League 2, met amper drie punten minder dan nummer drie Tottenham. Manchester City stak er bovenuit en speelde los kampioen.