Prono: zondag tegen de rivalen uit Manchester

Prono: zondag tegen de rivalen uit Manchester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Man Utd – Liverpool FC

zondag 2 mei om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Newcastle werd het opnieuw 1-1. Dat was al de tweede match op rij. Toch had niemand hier op gegokt. Dat er opnieuw vijf (A-A, Ox, Milner, Jones en Williams) Engelsen in de kern zouden zitten, was wel voorspelbaar. Het doelpunt van Salah moest dus het verschil maken. Leider Smith Colin gokte juist. Daarachter gokten enkelen op de verkeerde goalgetter. In de derde periode houdt Huyghe Frederic nog stand, maar ook daar blijft het spannend. 

klassementen prono

YNWA!