U23 dicht bij punt tegen koploper City

U23 dicht bij punt tegen koploper City

Manchester City – Liverpool U23  3-2

De U23 van Liverpool was dicht bij een stunt in de Premier League 2. Tegen koploper Manchester City bracht Joe Hardy de Reds verdiend op voorsprong. Maar de Citizens schoten wakker en nog voor rust stond de thuisploeg 2-1 voor. Meteen na de pauze scoorde Hardy de 2-2. City was de betere ploeg en dwong kansen af. Jakub Ojrzynski pakte uit met meerdere uitstekende reddingen, maar moest zich vlak voor tijd dan toch gewonnen geven. 

Manchester City staat afgetekend aan de leiding in de Premier League 2. Liverpool staat vijfde, op zes punten van nummer twee Blackburn. 

Liverpool U23: Ojrzynski, Bradley, Gallacher, Boyes, Beck, Clayton, Morton (Dixon-Bonner, 80), Clarkson, Cain, Hardy (O’Rourke, 77), Woodburn (Longstaff, 86).