Prono: tijd tot zondag voor Sheffield

Prono: tijd tot zondag voor Sheffield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Sheffield Utd – Liverpool FC

zondag 28 februari om 20u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Niemand durfde Everton gewonnen zetten, het was dan ook al 18 jaar geleden. Tot overmaat van ramp scoorde niemand voor Liverpool. Bitter lage scores voor de prono dus. De gele kaarten moesten voor het verschil zorgen, dat werden er drie (Mané, Kabak en Gomes). Voor acht Reds leverde dat drie punten op, de andere deelnemers deden het nog minder. 

In het klassement dan ook amper verschillen, maar elk punt telt! Leider Van Linden Benjamin loopt één puntje uit op eerste achtervolger Vandenbouhede Miguel, maar ziet Smith Colin een puntje dichterbij sluipen. De rest ligt een beetje achter op hun toptrio, maar niets is verloren. Als je ziet dat Vandenbouhede in de tweede periode maar liefst zes punten meer heeft verzameld dan Van Linden en minstens negen punten meer dan de anderen, dan weet je dat alles nog mogelijk is in de derde periode. De match tegen Sheffield is de laatste van de tweede periode, die Vandenbouhede zo goed als op zak heeft. 

klassementen prono

YNWA!