Prono: zaterdag nieuwe kans in Leicester

Prono: zaterdag nieuwe kans in Leicester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Leicester City – Liverpool FC

zaterdag 13 februari om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool FC verloor met 1-4 van Manchester City en dat zorgde voor plotwendingen in het klassement van de prono. Er stonden zes Engelsen aan de aftrap, mooi verdeeld over beide ploegen: Henderson, Alexander-Arnold, Jones, Foden, Sterling en Stones. Laatste invaller was Tsmikas, even voordien waren Milner en Shaqiri samen het veld op gelopen. 

Drie dagwinnaars haalden vijf op tien: De Cauwer Caitlin, Van Linden Benjamin en Christiaens Jannick. Hierdoor wordt Van Linden ook de nieuwe leider. Hij springt in één keer van de vijfde naar de eerste plaats. In de tweede periode houdt Vandenbouhede Miguel stand. 

Klassementen prono

YNWA!