Prono: zondag staat de druk op de topper tegen Manchester City

Prono: zondag staat de druk op de topper tegen Manchester City

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Manchester City

zondag 7 februari om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Brighton volgde een ontgoochelende nederlaag, zonder doelpunten voor LFC. Lage punten voor de prono dus. Met Trossard stond er één Belg aan de aftrap. Maar liefst 29 Reds hadden dit juist en winnen de speeldag met 3 op 10. De andere deelnemers gokten er op dat Origi opnieuw aan de aftrap zou verschijnen, maar moeten gelukkig zijn met 2 op 10. 

Toch een belangrijke verschuiving in het klassement. We krijgen terug twee leiders: Vandenbouhede Miguel en Smith Colin. Bonte Benny en Magali volgen op één puntje, terwijl Van Linden Benjamin twee punten achterstand telt. De rest moet al een klein kloofje overbruggen, maar voor velen is alles nog mogelijk. In de tweede periode komt Vandenbouhede weer één match dichter bij de zege, zijn voorsprong op de eerste achtervolger bedraagt zes punten. 

klassementen prono

YNWA!