Klopp lost niets over transferplannen

Klopp lost niets over transferplannen

In de persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd van Liverpool FC tegen Southampton, werd aan Jurgen Klopp gevraagd wat de transferplannen voor januari zijn. 

Klopp: “We hebben oplossingen in de ploeg. Het is duidelijk wat we vooral blessures hebben bij de centrale verdedigers. Soms laat je een speler die terugkeert uit blessure te vroeg spelen en loopt hij een nieuwe blessure op, zoals met Joel Matip. We hebben oplossingen binnen onze spelerskern. Ik weet niet of we de markt zullen opgaan. Het is een heel lastige transferperiode. Niet veel ploegen hebben geld. Sommige ploegen hebben geen geld, maar hebben ook geen geld nodig.”

“Iets doen houdt geen steek. De juiste zaak doen, zou wel steek houden. Zolang we in deze situatie zitten, zullen we er mee omgaan. Nathaniel Phillips speelde erg goed tegen Newcastle. Ik hield echt van wat ik zag. Hij weet wat hij kan en doet zijn werk. Hij heeft ons veel geholpen. Het was duidelijk dat hij zou spelen. We hebben momenteel drie centrale verdedigers. Als Rhys Williams opnieuw had gespeeld, dan had Phillips zes weken niet gespeeld. Dat houdt geen steek. Hij heeft ook matchritme nodig. We moeten hierover nadenken, maar hij deed een uitstekende job.”