Liverpool gooit punten te grabbel tegen voorlaatste

Liverpool gooit punten te grabbel tegen voorlaatste

Liverpool FC – West Brom 1-1

Liverpool FC heeft teleurstellend gelijk gespeeld tegen een ongelooflijk defensief West Brom. De titelverdediger blijft leider, maar laat een mooie kans liggen om verder uit te lopen op de achtervolgers en ziet Everton zelfs naderen tot op drie punten. 

Ondanks een vroege voorsprong voor LFC via Sadio Mané, kropen de Baggies diep terug in het eigen doelgebied. De Reds kregen het balbezit, maar wisten hier geen raad mee. Acht minuten voor tijd kregen ze dan het deksel op de neus, Semi Ajayi kopte de gelijkmaker binnen. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip (60′ Williams), Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones (82′ Oxlade-Chamberlain), Mane, Salah, Firmino (90′ Origi).