Ontgoocheling voor U23, U18 doet het goed

Ontgoocheling voor U23, U18 doet het goed

Liverpool U23 – Tottenham 3-4

De U23 van Liverpool FC is zijn voeling met de top van het klassement aan het verliezen. De Reds prijkten een paar weken geleden nog bovenaan, maar leden tegen de Spurs hun derde nederlaag op rij. Hierdoor zijn ze weggezakt naar plaats zes, op zes punten van leider Chelsea. 

Tegen Tottenham kwamen de Reds vier keer op achterstand, drie keer konden ze terugslaan, maar na de winnende treffer in blessuretijd was het pleit beslecht. Liam Millar, Tyler Morton en Jack Bearne scoorden voor LFC, telkens op aangeven van Owen Beck, maar het volstond dus niet. 

Liverpool U23: Jaros, Savage, Beck, van den Berg, Bradley, Clarkson, Cain (88′ Sharif), Clayton, Morton, Millar, Bearne (82′ Stewart). 

 

Liverpool U18 – Derby 3-1

De U18 van Liverpool FC doet nog volop mee in de titelstrijd na een vlotte zege tegen Derby. James Norris, Harvey Blair en Isaac Mabaya vonden de weg naar doel. LFC staat nu tweede, geprangd tussen de twee ploegen uit Manchester. 

Liverpool U18: Pitaluga, Wilson (Ennis, 83), Norris, Quansah, Koumetio, Miles, Mabaya, Corness, Blair (Hayes-Green, 75), Woltman, Musialowski (McConnell, 77).