Fulham voorkomt dat Liverpool de macht grijpt

Fulham voorkomt dat Liverpool de macht grijpt

Fulham – Liverpool FC 1-1

Nadat co-leider Tottenham tegen Crystal Palace op een 1-1 gelijkspel was blijven steken, kreeg Liverpool FC een uitgelezen kans om alleen leider te worden. De Reds speelden echter een abominabele eerste helft, na rust konden ze nog een puntje uit de brand slepen. Woensdag staat de topper tegen de Spurs op het programma, een nieuwe kans om alleen koploper te worden. 

De eerste helft van LFC was erbarmelijk en Fulham ging dan ook met een verdiende voorsprong rusten dankzij een doelpunt van Bobby de Cordova-Reid. Na rust presteerden de Reds beter en Mohamed Salah kon vanaf de stip een punt redden. 

1Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (68′ Williams), Matip (45′ Origi), Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Jones, Mane, Salah (85′ Origi), Firmino.