Nationale ploegen bezorgen Klopp blessurestress

Nationale ploegen bezorgen Klopp blessurestress

Het interlandvoetbal heeft opnieuw voor twee slachtoffers gezorgd bij Liverpool FC. Andrew Robertson miste de laatste interland met Schotland omwille van een spierblessure en Jordan Henderson moest tegen België tijdens de rust worden vervangen omdat hij last had van zijn hamstring. 

Henderson heeft de Engelse nationale ploeg al verlaten en wordt verder onderzocht. De blessures van zowel Henderson als Robertson zouden niet zwaar zijn, maar ze zijn wel twijfelachtig voor Leicester. 

Liverpool FC heeft dit seizoen te kampen met een zware blessuregolf bij de verdedigers. Virgil van Dijk en Joe Gomez komen waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie. Joel Matip keerde pas terug uit blessure, maar Trent Alexander-Arnold viel onlangs uit. Kostas Tsimikas lijkt net op tijd terug wedstrijdfit om de geblesseerde Robertson te vervangen. Ook Fabinho zou tegen Leicester terug kunnen meespelen. Nathaniel Phillips en Billy Koumetio zijn ook terug fit. Toch wordt het vooral in de defensie puzzelen voor Jurgen Klopp

Op het middenveld is het nog steeds wachten op de eerste minuten voor Alex Oxlade-Chamberlain. Aanwinst Thiago Alcantara zou tegen Leicester wel kunnen aantreden. 

Voorin missen de Reds Mohamed Salah na een positieve coronaest, de vierde speler al bij LFC.