Jeugdploegen op dreef tegen Chelsea en Everton

Jeugdploegen op dreef tegen Chelsea en Everton

Liverpool U23 – Chelsea 3-1

De U23 van Liverpool FC heeft gewonnen van leider Chelsea. Met een kopbalgoal bracht Rhys Williams de jonge Reds op voorsprong. Jake Cain verdubbelde de voorsprong na een vrije trap, zijn derde al van het prille seizoen. Chelsea sloeg in de slotfase terug via Bryan Fiabema, maar Liam Millar stelde de zege veilig vanaf de stip. 

Na vijf/zes duels staat alles nog op een hoopje in de Premier League 2. Liverpool staat pas zevende, maar heeft nog een inhaalmatch te goed. 

Liverpool U23: Jaros, Sharif, Savage, Williams (Ritaccio, 62), Van den Berg, Clayton, Bearne (Larouci, 78), Dixon-Bonner, Longstaff, Cain, Millar. 

 

Liverpool U18 – Everton 4-0

De U18 van LFC heeft brandhout gemaakt van de buren van Everton. De Reds speelden een sterke partij en wonnen verdiend van de Blues. De doelpunten kwamen van Melkamu Frauendorf, Layton Stewart, Lee Jonas en Max Woltman. Voor Stewart al zijn negende treffer van het seizoen. 

Ook de U18 zit na vijf/zes duels nog volop in de titelstrijd. Ondanks een nederlaag tegen leider Manchester City staan ze amper twee punten achter, met een match minder gespeeld. 

Liverpool U18: Ojrzynski, Wilson, Chambers (Corness, 89), Quansah, Jonas, Morton (Mabaya, 60), Balagizi, Stephenson, Stewart, Woltman, Frauendorf (Cannonier, 87).