Prono 2020-2021 start zaterdag 29 augustus!

Prono 2020-2021 start zaterdag 29 augustus!

Op zaterdag 29 augustus begint het seizoen 2020-2021, alsook de prono van de Flemish Reds. Net als voorgaande jaren zijn er weer mooie prijzen te winnen! 

Net als de voorbije seizoenen krijgt de eindwinnaar een plaatsje op één van onze busreizen (dit keer voor seizoen 2021-2022).
We zullen net als vorig seizoen ook werken met periodetitels. De winnaar van elke periode wint een waardebon van 50 euro korting tijdens een busreis van de Flemish Reds.

 

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal

zaterdag 29 augustus om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

 

Let wel op, er zijn enkele wijzigingen. Het formulier om de prono in te geven heeft enkele veranderingen ondergaan. Sommige zijn ter verfraaiing, andere om het verbeteren te automatiseren. 

Belangrijkste verandering is dat je bij vraag 1, 3 en 4 een keuzemenu hebt vanaf nu. Bij vraag 2 moet je wel nog de juiste uitslag geven. Het is belangrijk om dat in het juiste formaat te doen, bijvoorbeeld 2-1 of 4-1 zonder spaties of andere leestekens. 

Ook nog eens de jaarlijkse oproep om bij het opgeven van je naam steeds op dezelfde manier te werken. Liefst eerst je familienaam en dan je voornaam. Indien je dit toch andersom doet, dan liefst altijd op die manier. Dat bespaart veel werk bij de verbetering.  

 

Daarnaast plaatsen we nu de klassementen op onze eigen site en niet meer op een externe link.

Uitleg prono: https://flemishreds.be/pronostiek/ 

Klassementen prono: https://flemishreds.be/prono-klassement/

 

Indien er nog vragen zijn of opmerkingen, gelieve Yves Dekoning te contacteren via messenger of mail: dekoyves@gmail.com

Laten we er opnieuw een spetterend seizoen van maken!

YNWA!