Reds scoren zeven keer tegen Blackpool!

Reds scoren zeven keer tegen Blackpool!

Liverpool FC – Blackpool 7-2

Liverpool FC heeft in een oefenwedstrijd tegen Blackpool met zware cijfers uitgehaald. Nadat ze eerst twee doelpunten moesten slikken, scoorden de Reds zelf zeven keer. Opmerkelijk is dat zeven verschillende spelers de weg naar de netten vonden.

Aan de rust stond Blackpool nog 1-2 voor. CJ Hamilton en Jerry Yates (strafschop) scoorden voor de ploeg van Neil Critchley. Vlak voor de pauze bracht Joel Matip LFC terug in de partij.

Jurgen Klopp gaf zijn spelers sterke thee en we kregen een totaal andere tweede helft. Tien minuten na de herstart stonden de Reds al voor na doelpunten van Sadio Mané en Roberto Firmino. In de laatste twintig minuten maakten vooral de invallers het verschil. Via Harvey ElliottTakumi MinaminoDivock Origi en Sepp van den Berg werd het nog 7-2.

Liverpool: Alisson (62’ Adrian), Hoever, Matip (45’ Phillips), Koumetio (45’ van den Berg), Milner, Fabinho (45’ Jones), Keita, Minamino, Mane (62’ Origi), Salah (62’ Elliott), Firmino.